IJslander

Svanenmärkt, hållbart och urban design
CADO Lekplatser | IJslander

Material

Åldersgrupp

Partner

Certifiering

Lekvärde

⟵ Tillbaka
Vis produkter: 20|50|100|All

IJslander

Det holländska företaget IJslander grundades 1996 med ett tydligt uppdrag: Att skapa hållbara lekplatser, sport- och rörelsemiljöer. Idag sysselsätter de mer än 40 utbildade smeder som är specialiserade på att designa och skapa unika och vackra produkter för utomhusutrymmen.

IJslanders produkter garanterar kvalitet, hållbarhet och en gedigen estetik för alla projekt. Alla produkterna är tillverkade i rostfritt stål, vilket innebär minimalt underhåll, lång livslängd, säkerhet mot skadegörelse och lågt slitage. Därför är IJslanders produkter perfekta för ett urbant sammanhang, där elementen måste klara av det lilla extra. Våra tidigare IJslander-lösningar – på platser som Nobelparken och Israels Plads i inre Köpenhamn [länk] – har precis visat sig vara extremt motståndskraftiga.

Alla produkterna är dessutom tillverkade i 100 % återvinningsbart, förstklassigt, rostfritt stål. Tillsammans med det följer 20 års garanti på grundkonstruktioner, vilket bevisar att kvaliteten och materialen är på absolut högsta nivå. Skulle du sedan vilja bli av med produkten är den återanvändbar – och kommer därför att ha ett materialvärde i rostfritt stål vid slutet av sin livslängd. Det är IJslanders “Cradle to Cradle”-princip som säkerställer att verktygen kommer att utgöra en tillgång ekonomiskt och miljömässigt.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Nedan kan du söka efter produkter och innehåll från CADO

Skicka förfrågan

Logga in för att få tillgång till priser, erbjudandelista, tekniska data och DWG-filer.

Är du inte inlagd som användare, kan du anmoda om login nedan