CADO Lekplatser | Certifiering

Certifiering

Våra speciellt utvalda partners omfattas av kvalitetsledning och certifiering av branschens strängaste krav på kvalitet, miljöledning och hållbarhet.

CADO önskar att ta delat ansvar för den värld vi lever i och vår gemensamma framtid både vad gäller natur, djur och människor.

Hos CADO har vi stort fokus på miljö och hållbarhet och våra speciellt utvalda samarbetspartners är certifierade efter branschens strängaste krav inom miljöledning, hållbarhet och kvalitetssäkring.

Certifieringar inkluderar SCC, ISO9001, ISO14001, VCA, FSC och TÜV, SS-EN1176-1, SS-EN1177 och SS-EN16630. Detta är din garanti för att lekredskapen är tillverkade av högsta kvalitet och uppfyller alla gällande normer.

Frågor?
Om du vill höra mer eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Standarder

FSC

CADO handlar med FSC certifierade träprodukter, vilket betyder att träet kommer från en skog, där ansvarfullt skogsbruk bedrivs. FSC är ett globalt märkningssystemmed brett stöd från gröna organisationer som WWF och Greenpeace. Märkningen är din garanti för att virket kommer från ett hållbart skogsbruk, där djur och växtliv skyddas och skogsarbetarna säkerställs anständiga förhållanden.

TÜV

TÜV är en teknisk besiktningsförening som grundades för mer än 150 år sedan och som sedan dess har arbetat för att förbättra den rådande säkerheten i samhället. Det började på arbetsplatser men har sedan dess även kommit att omfatta bl.a. lekplatser. Om du ser TÜV-certifieringen på en lekutrustning betyder det att utrustningen är kontrollerad och godkänd enligt EN1176 (de europeiska säkerhetsstandarderna).

ISO 9001

ISO 9001 omfattar aspekter av kvalitetsledning, medan ISO 14001 omfattar aspekter av miljöledning. Båda standarderna är viktiga för att säkerställa kvalitet och miljöanpassning inom vår och andra branscher. Det är också ledningens och varje medarbetares ansvar att upprätthålla och förbättra kvalitets- och miljöledningssystemen i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001. Det kundfokuserade kvalitets- och miljöarbetet ska kännetecknas av ständiga förbättringar med utgångspunkt i kundernas krav och upplevda tillfredsställelse.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Nedan kan du söka efter produkter och innehåll från CADO

Logga in för att få tillgång till priser, erbjudandelista, tekniska data och DWG-filer.

Är du inte inlagd som användare, kan du anmoda om login nedan