CADO Lekplatser | Rådgivning

Rådgivning

Det ska vara enkelt att arbeta med CADO. På CADO är vi tillgängliga under hela processen från idé, planering, projektering, konstruktion och till den efterföljande drift och underhållsprocessen.

CADOs landskapsarkitekt, har många års erfarenhet av konstruktion, teknisk ritning, 3D-ritningar, visualisering, och produktutveckling. Arkitekten ingår i samarbetet för att utveckla och designa lek-och rörelsemiljö för både barn och vuxna. Detta nära samarbete med landskapsarkitekten finns på arkitektkontor, daghem, skolor, kommuner, etc.

Om du vill ha en informell pratstund om din nästa lekplats, uteplats eller lekmiljö, är du välkommen att kontakta oss på 040-45 23 00 eller mail@cado.se.

Vi ser fram emot att samarbeta med er.

Hållbarhet
Hållbarhet är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. 2019 blev vi den första svenska lekplatsleverantören att få Svanenmärket för en stor del av vårt sortiment – vilket är din garanti för att den uppfyller de strängaste kraven för t.ex. materialens livscykel, innehållet av skadliga ämnen, redskapens säkerhetsnivå samt drift och underhåll. Så om du vill göra några hållbara, miljömedvetna åtgärder i ditt nästa projekt står vi redo med råd och vägledning.

Läs mer om våra utvalda partners som omfattas av certifiering enligt branschens strängaste krav vad gäller kvalitetssäkring, miljöledning och hållbarhet.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Nedan kan du söka efter produkter och innehåll från CADO

Logga in för att få tillgång till priser, erbjudandelista, tekniska data och DWG-filer.

Är du inte inlagd som användare, kan du anmoda om login nedan