CADO Lekplatser | Kvalitet

Kvalitetspolicy

Vi kompromissar aldrig med kvalitén, för oss är säkerhet och hållbarhet mycket viktigt.

Det är vår policy att våra kunder ska erhålla tjänster och produkter av bästa kvalitet. Våra tjänster och produkter ska överensstämma med våra kunders förväntningar och behov samt efter gällande standarder.

Cado’s målsättning är att inom områdena unika förslag, lösningar, produkter och leveranser av lekplatser skall framstå som en mycket konkurrenskraftig aktör som överträffar kundernas förväntningar och som är bättre än våra konkurrenters alternativ.

Kvalitet är bolagets viktigaste framgångsfaktor och konkurrensmedel. Det är därför ledningens och varje medarbetares ambition att utföra sitt arbete, såväl internt som externt, på ett professionellt och korrekt sätt.

Det är också ledningens och varje medarbetares ansvar att upprätthålla och förbättra kvalitetsledningssystemet i enlighet med ISO 9001. Det kundfokuserade kvalitetsarbetet ska kännetecknas av ständiga förbättringar med utgångspunkt i kundernas krav och upplevda tillfredsställelse.

Vårt kvalitetsarbete ska ske med öppenhet så att våra kunder, medarbetare och samarbetspartners har fullt förtroende för vår verksamhet. Allt arbete inom bolaget ska följa gällande lagar och standarder samt utföras snabbt och effektivt.

Stållekplatser
Redskapen är speciellt utvalda på grund av leverantörernas mångåriga arbete i branschen, erkända rykte i världen, forskning och innovation inom design och lekvärde och synsätt på att skapa hållbara lekplatser i stål. De exporterar sina lekredskap till hela världen. En garanti på 10 år på konstruktioner och 3 år på allt annat bevisar att kvalitet och material är på absolut högsta nivå. 

Temalekplatser
Våra redskap kommer från det tyska företaget Spielart , som startade i 1991. Idag är de fler än 100 specialutbildade träarbetare och snickare som är specialiserade på att skapa vackra skräddarsydda lekkonstruktioner i robiniaträ och lärk. Spielart exporterar sina lekredskap till mer än 20 länder i Europa – CADO har den skandinaviska agenturen. En garanti på 10 år på träet och 5 år på all annan utrustning bevisar att kvaliteten och materialen är av absolut högsta kvalitet.

Robinialekplatser
Redskapen är tillverkade av rustika material av högsta kvalitet. Främst i FSC-certifierat robiniaträ, ek och lärk som efter noggrann polering behandlas med miljövänliga giftfria oljor. Materialvalet och den efterföljande bearbetningen av dessa är viktigt och grundläggande för ett vackert, robust och hållbart lekredskap i trä som blir vackrare med åren. Robiniaträ har med sina organiska former och varma glöd en mycket lång livslängd. Den långa livslängden och hållbarheten beror på träets täta struktur och höga naturliga innehåll av garvsyra och oljor. Allt vi använder av trä är givetvis miljöcertifierat och hållbart. Garantin på 10 år på robiniaträ mot röta och svamp och 3 år på allt annat bevisar att kvalitet och material är på absolut högsta nivå.

Parkmöbler
Våra möbler kommer från ett urval av flera leverantörer. Produkterna är gjorda av de absolut bästa materialen: Norrlandsfur, lärk, robinia, återvunnen plast och rostfritt stål. Produkterna är designade för att användas och tål väder och vind, men är samtidigt en fröjd för ögat i både stadsbilden och naturen.

På CADO har vi stort fokus på miljö och hållbarhet och våra speciellt utvalda partners omfattas av certifiering enligt branschens strängaste krav inom miljöledning, hållbarhet och kvalitetssäkring.

Läs mer om våra olika certifieringar.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Nedan kan du söka efter produkter och innehåll från CADO

Logga in för att få tillgång till priser, erbjudandelista, tekniska data och DWG-filer.

Är du inte inlagd som användare, kan du anmoda om login nedan