OM CADO

Framtidens uterum ska skapas av entusiastiska och kreativa medarbetare som kombinerar sina kunskaper i en gemensam önskan att göra världen roligare och mer meningsfull att röra sig i.

Vi lever i en modern värld där det blir fler och fler människor, vi rör oss närmare varandra och vi har mindre utrymme att röra oss på. Det gäller både vuxna och barn. Så vad ska vi göra? Hur ska vi forma vårt uterum för luft och lek och liv?

På CADO skapar vi framtidens lösningar. Vi tänker om, förnyar och utökar vårt sortiment med de mest banbrytande nya idéerna från hela världen, så att vi kan skapa en plats för lek som är hälsosam för både kropp och själ.

Vision och värderingar

På CADO har vi ett tydligt mål – vi arbetar varje dag med att utmana det befintliga ramverket och skapa mer och bättre utrymme för lek och rörelse. Vi skapar, utvecklar och levererar unika lösningar med fokus på harmoni och hållbarhet med respekt för våra kommande generationer.

Vi har under många år designat, producerat och levererat lekplatser, idrotts- och motionsprojekt och uteplatser i hela Danmark, Sverige och Norge och det gör vi med professionell och kompetent rådgivning och hög service.

Vårt uppdrag är att vara det ledande lekplatsföretaget och designa framtidens uteplatser – och det förpliktar. Det är därför vi alltid fokuserar på våra kärnvärden: trovärdighet, innovation och hållbarhet.

passionerat arbete med framtidens lösningar

Vår modell

creativity

Nyckelfaktorn för en bra, stark, stabil och funktionell lösning är tanken bakom. Idén kommer från ett kreativt team, med stor insikt och erfarenhet av att arbeta med vad som fungerar för vilka målgrupper. En stor insikt om material och funktionalitet i kombination med kreativitet kan skapa stora och spektakulära resultat. Kreativitet är grundstenen i ett bra och framgångsrikt arbete som börjar med att kunna se möjligheterna i ögonhöjd med användarna. 

Activity

Vem som ska använda lösningen och hur den ska användas är helt avgörande för uttryck och funktion. En noggrann förberedelse med utforskning av tillämpningsmöjligheterna är ofta det som gör att lösningen används som avsett och skapar både samling och aktivitet.

Design

Designprocessen är där erfarenhet och estetik ska möta förståelsen av funktionalitet och material i ett framåtblickande verksamhetsperspektiv. En stark, enkel och självuttryckt design skapar den identitet som sätter projektet solitt och framgångsrikt på kartan.

organization

Processen och förståelsen är de faktorer som utgör  ramarna för ett kompetent team av medarbetare som brinner för sitt arbete, och som både bidrar och utvecklar framtidens sätt att använda och skapa spektakulära lösningar. Vi är med från idé tills lösningen är klar.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Nedan kan du söka efter produkter och innehåll från CADO

Logga in för att få tillgång till priser, erbjudandelista, tekniska data och DWG-filer.

Är du inte inlagd som användare, kan du anmoda om login nedan