CADO ställer i linje med vår önskan och ideologi stora krav på våra leverantörer och vi kompromissar aldrig med kvalitén.

Lekredskap från CADO har produktansvarsförsäkring och uppfyller den europeiska standarden för lekredskap EN 1176 och för underlag EN 1177. Vi ställer högsta möjliga krav på våra leverantörer och kompromissar aldrig med kvalitén. För dig innebär det att vi kan erbjuda en av marknadens bästa garantier på våra produkter.
Vi ger 12 års garanti på robiniaträ och ek. Förutom den lagstadgade garantin på 2 år, ger vi ytterligare 10 års garanti för skador från röta och svampangrepp på trä av robinia och ek.
5 års garanti på alla tredjepartskomponenter såsom rutschbanor, nät, kedjor etc. 20-års garanti på Citybox och rostfri stållek. Vi ger 20 års garanti på tillverkningsfel i huvudetelement och 10-års garanti på övriga delar. Det ges 3 års garanti på rörliga delar.

Vi har ett omfattande serviceprogram, vilket innebär att vi kan lösa alla uppgifter med rådgivning, installation, underhåll och säkerhetsinspektioner.
Vid byte av defekta eller slitna delar, skall det alltid användas originalreservdelar från CADO om garantisystemet skall upprätthållas. Allt trä rör sig, därför uppstår det sprickor i träet. Sprickor som uppstår inom de första två åren och påverkar säkerheten kommer att omfattas av garantin. Sprickor som bara påverkar utseendet täcks inte av garantin.
Om du har frågor eller behöver ytterligare information om våra garantier, är du välkommen att kontakta oss på 040 – 45 23 00 eller mail@cado.se.