Det har blivit populärt att inkludera vattenlek på lekplatsen och en vattenlekplats är helt säker något som kommer att väcka entusiasm bland såväl små som stora barn.

Ny vattenlekplats från CADO

De flesta barn älskar att leka med vatten och att kombinera det med till exempel sand och diverse lekredskap. Detta skapar en underbar utgångspunkt för många timmars skoj och lek, oavsett om det är med andra eller när barnen vill leka ensamma. Om du är osäker på vad den bästa lösningen kommer att vara i förhållandet vattenlekplats och målgruppen som kommer att röra sig i den, har vi på CADO både utrustning och kompetens som krävs för att försäkra dig om en optimal lösning.

 

CADO har två agenturer Kaiser & Kühne och Vortex, som var för sig är världsledande i design och produktion av redskap och lösningar till lek med vatten respektive lek i vatten. Nedan finner du alla våra produkter och lösningar till vattenlekplatsen, vare sig det ska integreras som ett element med enskilda redskap eller om hela området är dedikerat till vattenlek.
Kontakta oss på 040-45 23 00, så vi tillsammans kan hitta fram till den rätta lösningen för era behov.