Vackra och rustika klätterborgar, gungor, motorikbanor, lekstugor och mycket mer – det är CADO Naturlek. Det finns utmaningar för både stora och små, och många timmar av härlig lek.

Naturlekplatser av högsta kvalitet

CADO Naturlek utförs i rustika material av högsta kvalitet. Främst i robinia, ek och lärk, som efter noggrann trimning behandlats med miljövänliga oljor. Val av material och efterföljande behandling är viktig och grundläggande för en vacker, robust och tålig lekställning som blir vackrare med åren. Robiniaträet har med sitt speciella organiska innehåll en mycket lång livslängd. Den långa livslängden och hållbarheten beror på en tät ådringsstruktur och höga naturliga nivåer av tanniner och oljor. Allt trä vi använder är naturligtvis miljöcertifierat och hållbart. En 10 års garanti på robinia mot röta och svamp och 3 år på allt annat, bevisar att materialet är av allra högsta kvalitè.

 

Vi har gott om både klätterutrustning, gungor, balansbanor, figurer, sandlek, vattenlek, gungdjur och rutschbanor m.m. att välja mellan och vi hjälper dig gärna att hitta exakt de produkter som kommer att göra din lekplats unik.
Du er välkommen att kontakta oss på 040-45 23 00, om du önskar idéer och vägledning för att designa din egen naturlekplats.