CADO är en professionel leverantör av nya lekplatser och nya redskap till din existerande lekplats. Med en lekplats från CADO vet du att säkerheten, kvaliteten och detaljerna är på plats. Vi har levererat lekplatser till skolor, förskolor, parker, bostadsrättsföreningar, kommuner och många fler. Vi är redo att hjälpa till, med ert behov som utgångspunkt.

Utvecklande lekplatser till barn

En lekplats är en plats, som ska bidra till barns inlärning och utveckling genom rörelse, lek och förståelse. En bra lekplats i harmoni rymmer element, som kan stimulera barns olika utvecklingsstadier och är uppbyggd så att det finns en röd tråd mellan aktiviteterna. En lekplats från CADO har det övergripande syftet att motivera barn till utveckling av deras kompetenser genom att skapa en förståelse av alla element och skillnaden mellan dem. Med stor erfarenhet inom lekplatser är säkerhet och förstklassig kvalitet avgörande för CADO.

 

Hos oss är du säker på att få professionell rådgivning och godkända lösningar när du investerar i en ny lekplats.
CADO har ett stort urval av olika typer av lekplatser, som omfattar naturlekplatser, stållekplatser, temalekplatser och lekplatser med fokus på sport och rörelse.

Om du är osäker på vilken lekplats som är bäst i din situation, är vi alltid redo att hjälpa till. Ring eller skriv till oss på tel. 040 – 45 23 00 eller mail@cado.se.