Med CADO Flex produkter, erbjuder vi en unik gummibeläggning för många ändamål. Samtliga produkter kommer från europeiska producenter. Produkten har en lång livslängd och kräver inget underhåll.

softstonecombi1

CADO Soft Flex
EN1177 certifierat fallunderlag. Helgjutet gummi som är uppbyggd i skikt på toppen av en fast bas konstruktion. Det stötdämpande skiktet läggs i den tjocklek som krävs för att uppnå den nödvändiga stötdämpande effekten för redskapet. Avslutningsvis läggs 15 mm EPDM-gummi som slitskikt. CADO Soft Flex finns i en palett av färger som kan kombineras. Denna beläggning kan ge lekplatsen ytterligare lekvärde med till exempel, hoppa hage, linjer, former och mer. Beläggningen är också perfekt för speciella temalekplatser.

CADO Sten Flex
Denna produkt är utformad som en unik och annorlunda lösning för att ersätta konventionella beläggningstyper som kakel, gatsten och asfalt och i sin struktur har egenskaper som kan minska kostnaderna för drift och underhåll. CADO Sten Flex kan användas som beläggning i parkerna, som underlag på uppfarter och parkeringsplatser eller liknande. Beläggningen tål både bil- och lastbilstrafik. Hårdhet och styrka kan anpassas till användningen av ytan. Det är en genomsläpplig beläggning som upptar ytvatten men med tät botten. Det finns inga skarvar vilket innebär inget ogräs och därmed minimalt underhåll. Beläggningen finns i många färger och strukturer.

CADO Combi Flex
Genom att kombinera färgad EPDM gummigranulat med den kraftfulla stenbeläggningen från CADO Sten Flex, uppstår en ny och spännande typ av beläggning. Den starka och mycket slitstarka beläggningen kan med ett stort antal färger styrka teman, skapa vackra och unika stigar eller rekreationsområden Det är en genomsläpplig beläggning som upptar ytvatten men med tät botten. Det finns inga skarvar vilket innebär inget ogräs och därmed minimalt underhåll.