CADO är en svensk – dansk verksamhet som är representerad i hela Norden med kontor i både Danmark, Norge och Sverige. CADO är återförsäljare av lekredskap, multibanor, vattenlek, fitness för utomhusbruk m.m. från flera av Europas ledande producenter. Verksamheten har fokus på att hjälpa kunden från idé till verklighet genom ett enastående produktsortiment och rådgivning med många års erfarenhet i branschen.

Vision och värderingar
CADO har ett klart mål – vi vill genom produktion och leverans av unika produkter, skapa harmoni och balans med respekt för våra kommande generationer.
Vi har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige och Danmark. Vi vill vara den ledande samarbetspartnern inom design av utemiljö – och det förpliktigar. Därför har vi alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet.

Sortiment
Vi kan erbjuda ett unikt produktsortiment från flera av Europas ledande producenter. Vid utveckling av lekplatser och utemiljöer har vi speciellt fokus på funktionalitet, hög kvalitet, lång hållbarhet och låga underhållskostnader.
Vill du ha inspiration och vägledning för att designa din nästa lekplats eller utemiljö, är du välkommen att kontakta oss på 040-45 23 00 eller mail@cado.se.