Vi har många års erfarenhet av konstruktioner och leveranser av sport- och rörelseprojekt med stort värde för både barn och ungdomar.

Hur får vi våra barn att vara i rörelse, utan de tycker att det är tråkigt? Detta förutsätter att du lyssnar och förstår vilka redsakap de finner attraktiva och skapar en attraktiv mötesplats för unga människor, där de kan “hänga”. Detta passar bra ihop med fysiska utmaningar. En multiarena är en attraktiv samlingspunkt och ger stora möjligheter att utveckla bollsporter och det sociala livet i och runt bollklubben, för alla åldersgrupper.

Vi har många års erfarenhet av konstruktioner och leveranser av sport- och rörelseprojekt med multibanor pannabanor, utomhus fitness, skate miljöer och utemiljöer. Detta med professionell och kompetent rådgivning och med stort värde för både barn och ungdomar. Sportbeläggningar och markuppbyggningar är en av våra specialiteter. Vi kan utifrån dina behov skapa en unik sport- och rörelsemiljö till glädje för barn och ungdomar i det lokala området.