CADO har i samarbete med Knuthenborg Safari Park, Spielart och våra skickliga och kreativa montörer skapat denna unika och fantastiska lekplats.

 

Christoffer Knuth, ägare och chef för Knuthenborg Safari Park säger:

– Vi har valt att riva den gamla lekplatsen för att återuppbygga den i en ännu häftigare och modernare form.

Vi upplever att lekplatsen blivit mycket populär bland särskilt de minsta gästerna, och Christoffer Knuth förutspår att den nu blir ännu mer attraktiv.

– Hela lekplatsen är tematiserad i afrikansk stil så att den passar in i Limpopoland. För föräldrarna är det också bättre, eftersom lekplatsen bland annat säkerställer att man kan följa sina barn runt. Den är medvetet byggd mer ”transparent”, så man behöver inte spendera lång tid på att hitta sina barn, säger Christoffer Knuth.

 

I CADO är vi stolta över:

Baserat på en tematisering av Limpopoland har vi skapat en lekplats som har många utmaningar, lekvärden och detaljer som leder barnen till Limpopolands spännande värld.

För att skapa så mycket lekvärde som möjligt inom projektbudgeten har de stora rutschbanorna återanvänts från den gamla lekplatsen.

I CADO är vi extremt stolta över att kunna ge Knuthenborg Safari Park denna möjlighet att presentera sina gäster för en av Danmarks finaste och mest spännande lekplatser.

 

Kontakt
Kjell Parmborn
E: mail@cado.se

 

Plats
Knuthenborg Safaripark

Link til artikel: www.knuthenborg.dk/godt-nyt-til-alle-legeboern